La nostra empresa.
AC Technologies

AC Technologies som una empresa especialitzada en una àmplia varietat de serveis en el món de l’automatització i seguretat industrial.

Filial de l’empresa tortosina Also Casals Instal·lacions (dedicada a tota mena d’instal·lacions i manteniments d’edificis i construccions), AC Technologies va nàixer amb vocació de cobrir un buit en serveis d’automatització industrial a la zona de les Terres de l’Ebre, el nord de Castelló i el Baix Aragó i oferir un servei professional i innovador.

Amb la mateixa filosofia i entusiasme amb què vam començar fa quinze anys, i amb l’experiència i professionalitat que ens caracteritza, estem expandint-nos per donar cobertura a tot Catalunya, el País Valencià i l’Aragó.

Al llarg dels anys la nostra tasca principal ha consistit a desenvolupar projectes amb solucions en tècniques elèctriques, electròniques, pneumàtiques o mecàniques per a tot tipus d’indústries.

Gràcies a un equip humà altament qualificat i experimentat capaç de desenvolupar tasques de gran exigència i a maquinària d’última generació podem optimitzar els processos de treball en un ampli ventall d’empreses: químiques, energètiques, agroalimentàries, hoteleres, esportives, ramaderes, avícoles, papereres, metal·lúrgiques, de transports…

Oficina tècnica

A AC Technologies comptem amb una oficina tècnica versàtil i molt preparada tant en el camp de la mecanització com en el manteniment industrial per poder oferir solucions innovadores, col·laboracions per a desenvolupament de nous productes, maquinària, instal·lacions i plantes claus en mà a preus competitius.

El nostre objectiu és oferir un servei ràpid i eficaç, aportant la nostra dilatada experiència a l’hora d’assessorar els clients en la tria de les solucions més apropiades a cada cas.

Estem a la vostra disposició per a totes les consultes que vulgueu fer-nos. No dubteu a telefonar-nos o a posar-vos en contacte amb nosaltres

Missió

Oferir un servei global i integral en instal·lacions, automatització, manteniments i construcció, continuant amb la trajectòria de qualitat i personalització de la nostra empresa en clients particulars, negocis, indústria i administració a les comarques de Tarragona, Lleida, Castelló i el sud de l’Aragó.

Oferir un conjunt de serveis, molt professionalitzats i més especialitzats enfocats al sector industrial i agropecuari, dedicats a l’automatització, fabricació de maquinària a mida i instal·lacions industrials, marcant la diferència amb un equip tècnic especialitzat i amb una elevada formació i experiència especifica en cada camp, treballant en un àmbit geogràfic nacional i internacional.

Visió

A curt termini, consolidar el creixement i èxits obtinguts en els últims anys, enfortint el nostre lideratge en el sector a les Terres de l’Ebre.

Expandir els nostres serveis més especialitzats a tot el territori nacional i iniciar un procés d’internacionalització que ens consolidi com un referent del sector industrial.

 • EQUIP

  Promoure la motivació i imaginació de l’equip per a aconseguir que cada dia donin el millor d’ells mateixos i col·laborin activament en l’evolució de l’empresa.

 • CLIENTS

  Ser un referent i la primera opció per als clients habituals i per als clients potencials.

 • PLANETA

  Oferir serveis i productes eficients i sostenibles i posar-los en pràctica per a ser una empresa pionera en eficàcia i sostenibilitat.

 • PRODUCTIVITAT

  Implantar un sistema de gestió que permeti oferir els serveis en el mínim temps possible, la màxima serietat en els terminis d’entrega, la millor relació qualitat-preu i un important control de qualitat.

Valors

 • SEGURETAT

  Garantir la seguretat i protecció del nostre equip davant de qualsevol risc.

 • LIDERATGE I EMPRENEDORIA

  Provocar el canvi i garantir un futur millor.

 • INNOVACIÓ

  Buscar sempre nous productes, serveis i sistemes de gestió per continuar sent líders.

 • QUALITAT

  Buscar l’excel·lència.

 • FORMACIÓ

  Fer de la formació en tots els nivells de l’empresa el conductor en la millora dia a dia.

 • INTEGRITAT

  Ser transparents.

 • DIVERSITAT

  Capacitat d’adaptació i solidesa en moments de canvi.

 • COL·LABORACIÓ

  Utilitzar el talent creuat de totes les persones i promoure el treball i millora en equip.

Vine a visitar-nos

Ens trobaràs al C/ Barcelona, 74 de Tortosa (43500)

Also Casals

Els nostres clients

Què et podem oferir?