Automatització de maquinària i processos industrials

Com a empresa que ofereix solucions d’automatizació industrial, a AC Technologies disposem d’una àmplia varietat de marques de primer nivell i programaris (softwares) per adaptar-nos a les necessitats de cada client i aconseguir abaratir costos de producció.

Automatització de processos

En l’entorn actual ha augmentat considerablement la demanda de sistemes d’automatització de processos que van més enllà de les simples funcions de regulació. Per això els nostres sistemes d’automatització de processos es converteixen en una eina no només per a gestionar l’empresa, sinó també per a reduir el consum d’energia, els costos econòmics i les emissions contaminants.

Sistemes de control industrial

El nostre objectiu es ajudar les empreses a afrontar els reptes de la indústria en automatització i agilitzar la gestió de tots els processos per estalviar temps i errors en la gestió del negoci.

Per això utilitzem els millors sistemes de control industrial Scada, WinCC, Indusoft i TIA Portal. I treballem amb marques de prestigi internacional com ara Mitsubishi, Siemens, Schneider Electric o Omron.

Oferim des dels productes més senzills fins a les tecnologies més avançades:

R

Automatització de maquinària

R

Aplicacions per a tauleta i mòbil

R

Enllaços ERP

R

Integració de processos

R

Control de la producció

R

Sistemes Scada

R

Drivers de comunicació

Integradors oficials de:


Els nostres clients

Vols saber com oferim les nostres solucions?